Hond & Kat

Informatie

Wilt u ons bereiken dan kan dit telefonisch onder nummer 0522-470533 Soms lukt het niet om ons telefonisch te bereiken. Dat kan komen doordat we met de dieren bezig zijn. In dat geval kunt u het later nog een keer proberen of u kunt het contactformulier invullen. Wij reageren meestal dezelfde dag.

Alleen in noodgevallen kunt u 06-14916995 bellen. Vragen over de hond of kat via whatsapp kunnen wij helaas niet op reageren. Hiervoor kunt u een e-mail sturen.

bankrekeningnummer

Ons bankrekeningnummer is NL06 RABO 0144 9869 14

entingen

Verplichte entingen hond

Alle honden moeten de jaarlijkse enting en de besmettelijke hondenhoest enting (nr. 8 in het paspoort) hebben gehad. Deze entingen mogen niet ouder zijn dan een jaar. Vraag bij een dierenarts of deze entingen juist gegeven en niet verlopen zijn.

Verplichte entingen kat

Alle katten moeten de jaarljkse enting hebben gehad. Deze entingen mogen niet ouder zijn dan een jaar.

Vers vlees van het merk Carnis

Tijdens het verblijf van uw hond worden er brokken van Royal Canin gevoerd.

Krijgt uw hond thuis vers vlees, heeft hij/zij een allergie voor graan of wilt u uw hond tijdens het verblijf laten verwennen? Wij kunnen ook vers vlees van Carnis geven aan uw hond.

Vers vlees is iets duurder per dag dan brokken dit verschil wordt bij het ophalen verrekend.

Ziekte

Ondanks de goede zorgen kan het natuurlijk voorkomen dat uw dier toch ziek wordt. Wij schakelen dan veterinaire hulp in. Dit communiceren we niet altijd gelijk met de eigenaar.
U zult daar bij terugkomst of eerder over geïnformeerd worden. De factuur van de behandeling wordt bij de eindfactuur berekend.

trimsalon

Trimmen en borstelen van uw hond kan in onze trimsalon. Voor een lekkere wasbeurt van uw huisdier mag u ons ook bellen. Graag  van tevoren een afspraak maken om teleurstelling te voorkomen. 

Algemene voorwaarden

https://huisdierenspecialist.nl/files/hds/misc/Dibevo-algemene-voorwaarden-dierenpensions.pdf

Lekkere wandeling met uw hond in het bos

Wilt u uw hond in de periode dat hij/zij hier op vakantie is eens lekker laten verwennen door hem/haar een boswandeling te gunnen? Geef dit aan ons door! Wij kunnen dit voor u tegen betaling verzorgen.