Hond & Kat

home

Welkom op de website van Kampus dierenhotel.

We houden een OPENDAG op 1 JUNI 2024

U bent van harte welkom, ook uw hond is welkom

Reserveringen voor de zomervakantie 2024

volgeboekt voor honden van 26-07-2024 t/m 20-08-2024

Klantenstop nieuwe klanten

We hebben een klantenstop voor nieuwe (honden) klanten voor aankomende zomervakantie (juli en aug 2024). Als u voor of na de zomervakantie als nieuwe klant wilt reserveren dan kan dat uiteraard.

5 dagen of langer in vakanties

Het is niet mogelijk om in vakanties (bijvoorbeeld kerstvakantie, herfstvakantie, zomervakantie, etc) korter dan 5 dagen te reserveren. Wilt u reserveren dan kunt u alleen 5 dagen achtereenvolgend of langer een reservering maken voor die periodes.

Het is nog erg druk de laatst tijd we hebben daardoor geen tijd om ons bedrijf te laten zien (rondleiding). Wilt u een keer komen kennismaken dan kan dat natuurlijk wel. U kunt dan gewoon onder openingstijd langskomen (kennismaken kan helaas niet in een vakantieperiode).

Voor meer informatie kunt u onze Facebook pagina kampus dierenhotel bekijken.

Op onze Facebook pagina staan leuke filmpjes en foto’s van de dieren en de omgeving. 

https://www.facebook.com/Kampusdierenhotelruinen/


We hebben zoveel mogelijk informatie over ons hotel geplaatst op de website, heeft u toch nog vragen dan kunt u onder de knop contact altijd vrijblijvend informatie opvragen.

Bij het brengen van uw huisdier vragen wij om een geldig entingsbewijs van uw huisdier. (vaccinatieboekje/paspoort voor gezelschapdieren)

Wat bieden wij uw dier?
Ten eerste bieden wij uw dier(en) een goede verzorging en geven uw dier persoonlijke aandacht. Ook qua voeding komt uw dier niets te kort.
Uw dier krijgt bij ons eerste klas voeding (Royal Canin). Wilt u dat uw hond vers vlees krijgt dan kunt u dat aangeven in de reservering.Wij hebben Carnis vers vlees altijd op voorraad. Eigen (vers) vlees kunt u niet meenemen.

Eerste keer reserveren

Als u voor de eerste keer een reservering wilt maken is het noodzakelijk dat u zich eerst registreert. Via het opgegeven e-mailadres krijgt u een wachtwoord. Daarmee kunt u inloggen en vervolgens uw reservering maken. Kies een gebruikersnaam van maximaal 15 tekens. Een e-mailadres kan hiervoor niet gebruikt worden.

Moeilijk plaatsbare en niet goed ge├źnte dieren

Staffords en andere moeilijk plaatsbare honden worden alleen geplaatst binnen ons bedrijf.

Tijdens vakanties nemen wij geen honden aan die op de lijst van moeilijke honden staan of alleen geplaatst moeten worden.

Buiten de vakanties om is dit geen probleem, wel worden ze dan alleen geplaatst. Hierdoor wordt de dagprijs 200%

Insuline afhankelijke dieren worden in het hoogseizoen niet aangenomen. Buiten het hoogseizoen kan dit in overleg. Voor deze dieren wordt 200% berekend exclusief het insuline spuiten.

Uitlaat en thuisservice

Wilt u dat uw kat, hond of ander huisdier thuis wordt verzorgd. Dat kan! Vraag naar de mogelijkheden. Wij doen dit graag voor u.

Wilt u dat uw hond een paar uur lekker kan spelen en zwemmen zonder dat hij/zij aangelijnd hoeft te worden? Ook dat kan bij ons op eigen omheind terrein. Wij kunnen uw hond 's morgens halen en 's middags weer thuis brengen. 

Vraag naar de mogeljkheden via ons contactformulier.

Foto's

geitenMajaBingPatou en Chicaauto MaincoonezeltjesBijou en ElginBelle varkenOzzyBelle en MalkaRuby varkenPups rijtje4 ezeltjes